Information og blog
  • Du er her:  
  • Forsiden
  • Opskrifter

Hovedmenu

  • Nyheder
  • EASYBLOG - dit blognetværk
  • 😂 Vandene Vitser
  • JAGTSPOTS
  • UV-jagt udstyr
  • Hvordan vælger jeg det rigtige undervandsjagt udstyr?
  • KURSUS KALENDEREN
  • Vejrforhold
  • Arts Oversigt
  • Klargør fangsten
  • Opskrifter
  • Jura & Etik
  • UDSTYRSTEST
  • Tips & Tricks
  • DIY🔨
  • Dokument Arkiv
  • Links
  • Ugens tilbud!
  • Mesterskaber
  • Om Havfisk.dk
  • 🐟 Fotofangster
  • 📰 Artikler
  • 📜 Videorådgivning om UV-Jagt udstyr
  • 📜 WATER WOD
  • 📜 "Hop I Havet - Hele Familien"

Opskrifter

Madopskrifter på fisk & skaldyr og garniture

Filtre
Liste med artikler i kategori Madopskrifter på fisk & skaldyr og garniture
Titel
AUBERGINE FRITATA MED MUSLINGER af Thomas Rode
Æggestand (simple og lækker) til koldrøget fisk
BISQUE AF STRANDKRABBE SOM RØD CURRY af Thomas Rode
Fiskefars af Søren Neubert
Grillet ørred | Hel grillet fisk med krydderurter og citron - video & opskrift
HAVFRISK SKRUBBEFILET med remoulade af Thomas Rode
Hjemmelavet pizza med røget laks af Søren Neubert
Indbagt torsk med fennikel og krydderurter
Jomfruhummer af Thomas Rode Andersen (video fra Kong Hans)
Kold grøn og lækker sovs med de 3 kryddergrønne - du kan li'
Krebsegilde a la Maia
LAKS, MUSLINGER & SHII-TA-KE af Thomas Rode
Lækker Fiske Lagkage - af egen fangst (måske).
LYSSEJ (eller torsk) I TYNDE SKIVER MED GRANULERET BLOMKÅL OG ÆG, ROSA GRAPE, KØRVEL OG ESTRAGON af Thomas Rode
Pighvar med kartoffelskæl
Rodes: Spansk Maritim Paella - jomfruhummere, tigerejer og blæksprutteringe
Rødspætte stegt med estragonsmør - halloween special
Sådan koger du en hummer med Thomas Rode (video)
SALTET MULTE (eller anden fisk) MED PERSILLE & PORTULAK ved Thomas Rode
Thomas: TORSK SOM I BRIDZAR med tomat, agurk, blegselleri, avocado, persille & basilikum
TORSK MED BLØDE FENNIKEL-LØG af Thomas Rode

Log på

Har du glemt din adgangskode?
Har du glemt dit brugernavn?
Opret en konto

Kontakt: Redaktør

Tlf.:         25 78 36 97

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.