Hvordan bliver vejret?

Der er flere danske tjenester, som udbyder opdaterede vejrinformationer. Svagheden ved disse tjenester er, at er at de overvejende udbydes over internettet, hvilket kræver at man på den ene eller den anden måde skal kunne komme på net.

Her er en kort oversigt, der løbende bliver opdateret:

Sejladsudsigt - detaljeret udsigt time for time fra Forsvarets Center for Operativ Oceanografi.

Vandstand - DMI's målinger af vandstand i Danmark.

Windy - Windy er anderledes end de fleste vejr apps. Lækker grafik kan se vindstrømme, og diverse andre vejr diagrammer.

Accuweather - Accuweather er sværvægteren af vejr apps til Android. Simpelt interface og en festure andre ikke har, som  "real feel" index, som giver en indikation af, hvor koldt det føles udenfor og  allergi index. Der er grafer, radar og video. Den har dog en stor ulemper, og det er reklamer. Det er dog muligt at købe sig fri for dem.  Hent appen her!

Telefon - DMI udsender nye 24-timers udsigter for farvandene på telefon 1853. Farvandsvæsenet udsender også oplysninger om vind, strøm m.m. for farvandsområderne på telefon 32 96 99 66 (til normal takst).

Tjek også den altid aktuelle norske vejrtjeneste Yr.no.Benytter andre modeller og er eksempelvis i Jylland mere udbredt end danske vejrtjenester.

Vandtemperaturen lige nu:

Temperatur målinger i danske farvande