(Opskrift af Thomas Rode)

http://www.rodemaarbjerg.dk  og http://www.skodsborg.dk/spa-og-fitness/

 

4 flotte stk torskefilet med skind á ca. 100g

 

1- 2 grønne tomater

1- 2 røde tomater

1- 2 gule tomater

1- 2 orange tomater

Alle tomaterne flås, kernerne tages ud, saften sies fra og gemmes, kødet skæres i fine tern

 

1 fast avocado, kødet pillet ud af skallen og skåret i fine tern 3 blegselleri stængler, fjern de seje tråde i stænglerne og skær dem i fine tern

1 finthakket, pillet skalotteløg

1 spsk hakket frisk basilikum

1 spsk hakket frisk bredbladet persille

½ spsk hakket frisk mynte

1 dl Jomfru olivenolie, vælg en med en frisk og frugtig smag. Endelig ikke en bitter og pebret olie

Saften fra tomaterne

Saften af en økologisk citron

 

Placer de fire stykker torsk i et ildfast fad smurt med oliven olie og drysset med salt og peber og dæk med stanniol. Sæt fadet i en ovn forvarmet til 90 grader og bagt fisken forsigtigt ca. 20 – 30 min indtil skindet nemt lader sig trække af.