Perfekt som køkkenredskab til skaldyr. Østers knivens håndtag er lavet af 18/10 rustfrit stål og kniven er lavet af AISI 420 rustfrit stål og er en stærk og holdbar kniv klar til østers. |
Smart og lækkert serveringsfad. Serveringsfadet kan også bruges som tallerken. Her mødes kvalitet og design på en måde, som fremhæver enhver lækker ret. |
TORSK SOM I BRIDZAR med tomat, agurk, blegselleri, avocado, persille & basilikum
(Opskrift af Thomas Rode)
http://www.rodemaarbjerg.dk og http://www.skodsborg.dk/spa-og-fitness/
4 flotte stk torskefilet med skind á ca. 100g
1- 2 grønne tomater
1- 2 røde tomater
1- 2 gule tomater
1- 2 orange tomater
Alle tomaterne flås, kernerne tages ud, saften sies fra og gemmes, kødet skæres i fine tern
1 fast avocado, kødet pillet ud af skallen og skåret i fine tern 3 blegselleri stængler, fjern de seje tråde i stænglerne og skær dem i fine tern
1 finthakket, pillet skalotteløg
1 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk bredbladet persille
½ spsk hakket frisk mynte
1 dl Jomfru olivenolie, vælg en med en frisk og frugtig smag. Endelig ikke en bitter og pebret olie
Saften fra tomaterne
Saften af en økologisk citron
Placer de fire stykker torsk i et ildfast fad smurt med oliven olie og drysset med salt og peber og dæk med stanniol. Sæt fadet i en ovn forvarmet til 90 grader og bagt fisken forsigtigt ca. 20 – 30 min indtil skindet nemt lader sig trække af.
Et af de smukke organiske tappas skære- / serveringsfade køber jeg til vinterhyggen.
Sortfodsskinke, Iberisk chorizo-pølse og oste. Køb, her! | Recycled teakwood. Brød, tortilla eller blomster. Køb, her! | Skåle til rejer, oliven,soltørret tomater, Aubergine, dip. Køb, Her! |