(Opskrift af Thomas Rode)
http://www.rodemaarbjerg.dk og http://www.skodsborg.dk/spa-og-fitness/
4 flotte stk torskefilet med skind á ca. 100g
1- 2 grønne tomater
1- 2 røde tomater
1- 2 gule tomater
1- 2 orange tomater
Alle tomaterne flås, kernerne tages ud, saften sies fra og gemmes, kødet skæres i fine tern
1 fast avocado, kødet pillet ud af skallen og skåret i fine tern 3 blegselleri stængler, fjern de seje tråde i stænglerne og skær dem i fine tern
1 finthakket, pillet skalotteløg
1 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk bredbladet persille
½ spsk hakket frisk mynte
1 dl Jomfru olivenolie, vælg en med en frisk og frugtig smag. Endelig ikke en bitter og pebret olie
Saften fra tomaterne
Saften af en økologisk citron
Placer de fire stykker torsk i et ildfast fad smurt med oliven olie og drysset med salt og peber og dæk med stanniol. Sæt fadet i en ovn forvarmet til 90 grader og bagt fisken forsigtigt ca. 20 – 30 min indtil skindet nemt lader sig trække af.