Perfekt som køkkenredskab til skaldyr. Østers knivens håndtag er lavet af 18/10 rustfrit stål og kniven er lavet af AISI 420 rustfrit stål og er en stærk og holdbar kniv klar til østers.

Køb, her!

 

Smart og lækkert serveringsfad. Serveringsfadet kan også bruges som tallerken. Her mødes kvalitet og design på en måde, som fremhæver enhver lækker ret.

Køb, her!

TORSK SOM I BRIDZAR med tomat, agurk, blegselleri, avocado, persille & basilikum

(Opskrift af Thomas Rode)

http://www.rodemaarbjerg.dk  og http://www.skodsborg.dk/spa-og-fitness/

 

4 flotte stk torskefilet med skind á ca. 100g

 

1- 2 grønne tomater

1- 2 røde tomater

1- 2 gule tomater

1- 2 orange tomater

Alle tomaterne flås, kernerne tages ud, saften sies fra og gemmes, kødet skæres i fine tern

 

1 fast avocado, kødet pillet ud af skallen og skåret i fine tern 3 blegselleri stængler, fjern de seje tråde i stænglerne og skær dem i fine tern

1 finthakket, pillet skalotteløg

1 spsk hakket frisk basilikum

1 spsk hakket frisk bredbladet persille

½ spsk hakket frisk mynte

1 dl Jomfru olivenolie, vælg en med en frisk og frugtig smag. Endelig ikke en bitter og pebret olie

Saften fra tomaterne

Saften af en økologisk citron

 

Placer de fire stykker torsk i et ildfast fad smurt med oliven olie og drysset med salt og peber og dæk med stanniol. Sæt fadet i en ovn forvarmet til 90 grader og bagt fisken forsigtigt ca. 20 – 30 min indtil skindet nemt lader sig trække af.

 

Et af de smukke organiske tappas skære- / serveringsfade køber jeg til vinterhyggen.

Sortfodsskinke, Iberisk chorizo-pølse og oste. Køb, her! Recycled teakwood. Brød, tortilla eller blomster. Køb, her! Skåle til rejer, oliven,soltørret tomater, Aubergine, dip. Køb, Her!