Så vær med til at skabe et succesfuldt gratis interaktivt mobilt nyhedsmagasin med artikler, blogs og aktivitetskalender.

Du skal være logget på Havfisk.dk som bruger når du opretter, vedligeholder og sletter indlæg*.

Her er en række eksempler på brug:

Brugsscenarie (1): Du vil dele dine erfaringer omkring DIY projekter - store som små.
Kategorien i hovedmenuen "DIY!" er relevant, så her oploades artiklen, fotos eller film. Du kan direkte skrive dine erfaringer.

Brugsscenarie (2): Du kender til et offentligt arrangement i Hav, Sø eller Pool.
Kategorien i hovedmenuen "KALENDER" er relevant, så her skrives under "tilføj en begivenhed" en overskrift, dato og sted samt eventuelle links. 

Brugsscenarie (3): Du har den vildeste undervandsjagt historie eller vil blogge om aktuelt emne.
Kategorien i hovedmenuen "EASYBLOG" er indgangen til brugerne af Havfisk.dk´s BLOGS med sjove og spændende undervandsjagt historier. Her kan du også stille spørgsmål, læse SPOTmeldinger og få svar og kommentarer.

Brugsscenarie (4): Du skal købe udstyr - men er i tvivl om, hvad skal du vælge?
Kategorien i hovedmenuen "UDSTYRSTEST", der er fyldt med objektive brugeranmeldelser er relevant. Du kan også læse feature artikler og gennemgang af udstyr i kategorien "UV-JAGT UDSTYR".

Brugsscenarie (5 ): Du har fanget fisk eller indsamlet skalddyr og hvad nu?
Kategorien i hovedmenuen "KLARGØRING AF FANGSTEN" & "OPSKRIFTER", er fyldt med danske stjernekokkes bedste tips og opskrifter.

Der er også konkurrencer, afstemninger og anbefalinger af kurser og events.

Eller:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har en artikel, annoncering af arrangement til kalenderen eller andet materiale - og ønsker, at Havfisk.dk´s redaktør skal poste det.

Rammerne for kommunikationen på Havfisk.dk er simple: Redaktøren fjerner "trolde", så skriv frit (her trives alle former for skrift med stavefejl og fri kommasætning). Derfor er logo korallen, der trives i rent vand.

Lidt mere om koraller: Koralrev er nogle af de mest komplekse og farvefulde tropiske økosystemer - og kan konkurrere med regnskove i henhold til mængden af liv. Koralrev er opbygget af små organismer, som er hjem for nogle af de mest fascinerende planter og dyr i verden. En god måde at beskrive et koralrev på, er ved at tænke på det som en travl by, hvor bygningerne er koraller og hvor tusindvis af indbyggere kommer og går.

 

Viden om vandsport, havets spisekammer og kultur forankres her!

Alt materiale på havfisk.dk tilhører sportsbutikken.dk.
Ved ønske om at bruge citat(er) eller video og foto(s) bedes rettes henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ved referering skal der tydeligt henvise til at materialet tilhører ©sportsbutikken.dk.

Artikler kan indeholde affiliated links, hvorved du støtter driften af havfisk.dk.

* Oplysninger deles ikke med tredjepart!