Indbagte ørred med rejer og asparges i Bechamelsauce
Udbenet og afskindet kød fra en pæn ørred ( 1½ - 2 kg, levende vægt )
1 pakke butterdej
200 g asparges
300 g store rejer ( Dem i lage giver det bedste resultat )
½ liter mælk
4 spsk smør
4 spsk Mel
Revet muskatnød
Salt, hvid peber og Aromat
Bechamelsauce med rejer og asparges:
Varm smørret i en gryde og rør melet i til en smørbolle. Tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt krydderier og kog op under omrøring til en cremet konsistens. Tilsæt asparges og rejer og sluk for varmen.
Rul butterdejen ud og læg den i et ildfast fad. Placer ørredkødet på dejen. Hæld saucen med fyldet over kødet og dæk det hele til med resten af butterdejen.
Bages i en forvarmet ovn 45 minutter - 1 time ved 1750.