Fra Brøndbyhavn til Mosede Havn: Der er flere gode spots på strækningen.

Uvjagt.tv er taget med pighvar-eksperter, Hjalte og Johan Wedel Nielsen på jagt i Køge Bugt.

Storebælt: Hele Storebælt er der godt til fladfisk. Torsk er bedst omkring Korsør – og generelt er der få torsk nord for Storebæltsbroen. Der er ofte blevet afholdt konkurrencer syd for Korsør ved Klarskov og Lindeskov Flak.

Jagtområdet er godt rundt om hele Sprogø, vindmøllerne nord for øen, bropillerne, ankerblokken og ud til første pylon mod Sjælland, samt bropillerne mod Fyn.

Der skulle være gode muligheder for både torsk, multer, havørreder og div. fladfisk - f.eks. områderne langs stenmolerne hvor der kan findes torsk i hulerne på bare et par meters dybde.

Storebæltsbroen, især er østbroens piller gode. Husk lygte til alle hulerne. Husk også at søge tilladelse til at dykke ved broen.

Her er der rigtig mange fladfisk, især isinger. Især ved det store badebro stik nord fra Ordrup "by". Filmen, er taget lidt længere ude end den "store" bøje, som ligger i forlængelse af broen. Klip i videobeskrivelsen med et kort hvor du kan se, hvor det er.
En lille film:
 
Det fede ved Odden området er, at man næsten altid kan finde spots, da du har nord/syd/vest vendte kyster meget tæt på. Kan være et godt sted til fladfisk, ørred og multer.
 Se lille film:
 

 

 

Røsnæs er et rigtig godt sted til fladfisk. Det er dog nødvendigt med en båd på grund af strøm. I efteråret kan der være multer ude på revet.