Tip (1) Der er generelt store sten mole sætninger, som jo typisk vil være fine levesteder for torsk.
Husk at kigge ordentligt efter ind mellem alle sprækker og revner, da torsk kan stå (og gemme sig) i ret smalle åbninger.

Tip (2) Om efteråret kommer der enorme torsketræk ind til kysterne omkring Bornholm. De er der kun i kort tid og når torskestimerne rammer vestkysten af Bornholm er det ikke unormalt at lystfiskerne fanger en torsk i minuttet, fortæller de lokale. Det er mest mindre torsk - men der er også større eksemplarer ind imellem. Denne form for torske fiskeri kræver ikke så meget teknik, som i huler og sprækker. Den er ren  åbne kyst, og der behøver ikke at være specielt dybt. Fænomenet er igen i følge de lokale på 4-10 meters dybde.

Tip (3) Som i resten af DK er torskene påvirket af vand temperaturer. De bryder sig ikke meget om temperaturer over 10 grader (de kommer ind og spiser på lavt vand, men suser hurtigt ud til koldere vand igen), så der skal du være heldig. Vandet omkring Bornholm, er som bekendt dybere end resten af landet, hvilket betyder at det holder kulden længere end resten af landet. Det medfører, at du kan fiske torsk længere hen på foråret/sommeren end i resten af landet.

Har du tips om Bornholm, så send dem gerne til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så deler vi dem med andre her!