Af Maia

Står du og skal afsted på en dejlig ferie?

Om du skal til en Bounty Ø eller i vandland, så er her friske ideer til rejsekufferten.

1. ABC Sæt til junior og voksne er godt at pakke med til turen. Du tror måske, at du finder noget på stedet til en billig penge. Måske. Har du en gang gået i 30 grader på Gran Canaria og søgt efter snorkel og dykkermaske/finner, så tager du dit eget kvalitetsudstyr med - og lader et par sko blive hjemme for at få plads.

Badetøfler, der er lige til at smide ud efter en uge eller oppustelige badedyr, det finder du på feriestedet - men ikke ordentligt grej.

Købes her til en fornuftig pris.

2. Skal du snorkle et par timer om dagen på koralrev, så overvej denne maske! Aqualung SmartSnorkel Full Face Mask.

Kan købes her!

Aqualung SmartSnorkel kan suppleres med en monofinne og havfruedrømmen er fuldendt. Eller et par solide finner.

Ring for vejledning hos Søren Neubert på 25783697, der kan rådgive dig optimalt, hvis du fortæller lidt om din svømmeteknik og behov.

Men et bud på et par solide finner - i alle prisklasser og anvendelsesformål - finder du her!

3. Har du børn med? I badeland har de normalt et bredt udvalg af badedragter og badedyr- og bælter. De klassiske badevinger eller smarte badebukser til mænd er derimod ofte en mangelvarer. Så køb det hjemmefra!

Her er en nyfortolkning af badevinger. Fås også i orange.

Leg og sjov i vandet kan forberedes hjemmefra med nedpakning af nogle sjove fisk eller bolde, som I kan dykke efter. Så kan shopping på stedet foregå når det passer om aftnen - og som oftest er det efter mad og solcreme :-)

4. Så var der det med badebukserne. De fleste kvinder har flere badedragter og bikinier i forskellige størrelser og farver. Mænd har et par sorte i mange år. Derfor satser butikkerne på at have et stort flot udvalg til pigerne! I Sportsbutikken.dk har de et stort udvalg af shorts og badebukser til drenge og mænd.

Der er naturligvis også baby og drenge bukser med biler og flot print. Klik for en lille krokodille!

 

Klik her for sportsmodellen!

Der er modeller sort og blå og - i kridhvide, der også bruges til undervandsrugby - og så er der de super smarte lange shorts med ulv på.

Se hele udvalget til pool/strand her!

Se sportsmodellerne her!

Fås også i en smart badedragt!