Her er det perfekte kursus for dig. HVORFOR?  Fordi det er et gennemprøvet koncept og med kursustilrettelæggelse med udlejning af passende udstyr.

Har kørt nogle sæsoner med stor succes! Tidligere kursist siger: "Rigtigt godt kursus i dag ved Sletten havn. Den første hurdle som nybegynder er overstået 😊".

Læs mere på Sportsbutikken.dk og bestil, her!

Thomas, der er en erfaren og dygtig instruktør, præsenterer kort sig selv og kurset her:

Hvorfor undervandsjagt?

Hvad er det ved undervandsjagt som er så tiltrækkende for os? Det spørgsmål får vi ofte, enten af nybegyndere indenfor sporten eller af folk som ikke helt forstår hvorfor vi dag efter dag, nat efter nat hopper i en sæbeindsmurt våddragt og bruger rigtig mange timer med hovedet under overfladen.

✅Der er mange forskellige aspekter af undervandsjagt og de fleste af dem er for os dybt fascinerende. Den følelse af spænding og forventning der opstår i kroppen på os når vi ankommer til det helt perfekte spot, hvor vandet er spejlblankt og den svage fralandsvind blæser os let i ryggen. At stå på toppen af en bakke, på en stenet strand eller en mole, og lade blikket glide henover vandet, mens vi forestiller os hvad der lige den dag venter på os under overfladen. Er det i dag vi ser årets første havørred? Ligger drømme-pighvaren og gemmer sig derude, lige ved det undersøiske rev som vi kender så godt? Eller bliver det bare en fantastisk dag, uden store fisk men alligevel med syns- og sanseindtryk som sætter sig i vores trætte kroppe efter et langt og spændende dyk?

✅At glide igennem det blikstille vand på en solbeskinnet dag kan sammenlignes med ren meditation. Når man som ny undervandsjæger først er kommet over den indledende periode, hvor man kæmper lidt med sit udstyr og ikke føler sig helt tryg i vandet, er det let at finde den helt specielle form for ro som kun opstår under vandet. At bevæge sig lydløst gennem vandet mens man iagtager små dansende krebsdyr og gennemsigtige rejer, farverige siv og tangplanter, og de mange andre former for liv der altid er til stede her er noget helt specielt.

✅I de minutter og timer vi bruger som gæster i denne våde del af vores forunderlige verden, glemmer vi alt om hverdagens problemer, ligegyldige konflikter på arbejdet, hvornår bilen mon skal synes, og alle de andre småting der konstant ligger og summer i baghovedet på os. Vi dukker op af vandet med et klarere og lettere sind, en varm og træt krop og, hvis vi er heldige, et par friske fisk til aftensmaden.

Kursusansvarlig: Thomas.
Sted: Afhængigt af vind- og vejrforhold udpeges et sted i nærheden af København.

Kursusdage i kalender her på Havfisk.dk og Sportsbutikken.dk.

Udstyr: Udstyr kan lejes igennem Søren Neubert fra Sportsbutikken.dk
HVIS DU LEJER UDSTYR SÅ HUSK AT RINGE 25 78 36 97 FOR AT AFTALE AFHENTNING HOS SPORTSBUTIKKEN.DK.👌