Ved Hirsholmene er der et stort stenrev med masser af huler med torsk og multer. Der er også meget savtang, derfor er den bedste jagtmetode at ligge sig ned på bunden og vente. Husk at du ikke må nærme dig øerne og at det er forbudt at ankre op og sejle med hastigheder over 5 knob inden for fredningsarealet.

Under vandet er det værd på kigge på strækket vest for Mårup havn, samt Ballebjerg. Syd ved brattingborg er også godt, men der skal du gå et stykke. Issehoved har af og til pæne havørreder ved, men der skal du også gå et stykke op/ned. Hele Sælvig området er meget fladt, men der kan du nok samle en bunke flade. Ved Ballen havn er der også ok, fiskerne skulle iøvrigt nappe hummer et stykke ude, men medmindre du er godt markeret og syntes 7-8m+ er en leg, så er det nok ikke smart. Stavns fjord har  som oftest hornfisk.
Lille film fra Samsø:

Lille film fra Fuglsø vig

Lille film fra Ebeltoft vig

Pøls rev
- Du kan gå direkte i vandet fra parkeringspladsen. Ligefor bliver det forholdsvist hurtigt dybt, og ca. 150 meter ude er der nogle "ler-huler" som kan holde lidt torsk. Til højre for p-pladsen er der til tider godt med flade og havørred om natten på det lave vand der strækker sig langs molen. Til venstre rammer du selve revet efter 200 meter eller noget i den stil (du kan tydeligt se revet på en google maps søgning vha. satellit-funktionen). Her er der masser af flade, og spottet er desuden et meget velkendt havørred-spot. Dejligt sted!
Kegnæs fyr/Drejet
Ved parkeringspladsen for enden af vejen over til Kægnes (efter "Drejet") er der endnu et fantastisk spot. Gå i vandet direkte fra parkeringspladsen (der er belyst om natten også). Svøm til højre og fortsæt langs stensætningen. Her er der lidt af alt - også en masse stangfiskere om dagen. Men et natdyk er klart at anbefale også.
Lille film fra Pøl rev: